Ochrana súkromia

doppler slovensko  Ochrana osobných údajov

__________________________________________________

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti zneužitiu. Prijali sme všetky opatrenia potrebné na to, aby nemohlo dôjsť k ich neoprávnenému získaniu nepovolaným subjektom.

 

Najdôležitejšie informácie v skratke

 

  • Prevádzkovateľom internetového obchodu je Doppler SK s.r.o. ul. Červenej armády 1193, 03901 Turčianske Teplice, IČO: 31339956 ,  DIČ : 2020298775 ,  IČ DPH : SK2020298775 Zapísané: Okr.súd Žilina Odd. Sro ,Vložka číslo 14702L
  • Postupujeme podľa platných zákonov: Aby sme vám mohli poskytnúť všetky služby, potrebujeme o vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov. Sľubujeme, že pri narábaní s nimi budeme vždy dodržiavať všetky zákony a ešte viac.
  • Údaje o vás sú umiestnené v chránenej databáze, pri nákupe používame šifrované spojenie, aby žiaden z údajov neunikol po ceste od vás k nám a naopak.
  • Neukladáme údaje o platobných kartách: Údaje o platobných kartách, preto pri platbe za tovar neukladáme žiadne údaje na naše servery, každá transakcia prebieha výhradne na stránkach banky, vrátane funkcie "zapamätanej karty".
  • Informácie o vás nezverejňujeme tretím stranám: vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie vašej objednávky a chod nášho internetového obchodu.
  • Vo vašom účte / zákaznícke konto /  môžete kedykoľvek zmeniť informácie, ktoré máme o vás uložené, vrátane nastavenia toho, či a aké e-maily vám budeme posielať. Stačí sa prihlásiť a navštíviť stránku Upraviť profil - tam môžete kedykoľvek svoje údaje zmeniť.

 

Úplné znenie

Prevádzkovateľom internetového obchodu doppler.sk (ďalej len "Obchod") je Doppler SK s.r.o. ul. Červenej armády 1193, 03901 Turčianske Teplice, IČO: 31339956 , DIČ : 2020298775 , IČ DPH : SK2020298775 Zapísané: Okr.súd Žilina Odd. Sro ,Vložka číslo 14702L

Pre vybavenie Vašej objednávky a ďalších služieb vyplývajúcich z obchodného styku , potrebujeme o vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov (ďalej len ZnOOÚ). My sa týmto zákonom pri používaní vašich údajov riadime. Zaväzujeme sa, že budeme s vašimi osobnými údajmi zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR.

Vyhlasujeme, že budeme spracúvať osobné údaje v súlade s dobrými mravmi a budeme konať spôsobom, ktorý neodporuje ZnOOÚ ani iným všeobecne záväzným právnym predpisom a ani ich nebudeme obchádzať. Vyhlasujeme, že Váš súhlas si nebudeme vynucovať a ani podmieňovať hrozbou odmietnutia zmluvného vzťahu, služby, tovaru alebo povinnosti nami ustanovenej.

Pri nakupovaní v obchode je  potrebné poskytnúť nasledovné informácie o vás:

meno a priezvisko, presná adresa vrátane krajiny (resp. adresa, ktorá ma byť uvedená na faktúre)
vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)
voliteľne ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)
voliteľne telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami)
ak nakupujete ako firma / živnostník, naviac: obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie).

Tieto údaje sú uchovávané v chránenej databáze na našom serveri, aby ste ich nemuseli nanovo zapisovať pri každej návšteve. Vaše údaje spracovávame pre účely vybavenia a doručenia vašej a vzájomného plnenia našich zmluvných práv a povinností. Tieto údaje sú taktiež nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť resp. aktualizovať prostredníctvom e-mailu alebo v sekcii Upraviť profil. V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom. Vaše konto bude do 7 dní od doručenia odvolania súhlasu zneaktívnené a údaje budú vymazané.

V našom internetovom obchode neudávate žiadne informácie, ktoré by sa priamo týkali práce s peniazmi na vašich účtoch. Všetky v súčasnosti ponúkané formy elektronického bankovníctva (platenia za tovar cez internet) sú realizované priamo na stránkach vašej banky, ktorá nám poskytne jedine informáciu o úspešnosti či neúspešnosti platby a vaše meno, prípadne číslo účtu (aby sme vedeli platbu identifikovať a v prípade potreby vrátiť). V žiadnom prípade sa nedozvieme žiadne ďalšie informácie, ako vaše prihlasovacie údaje alebo zostatok na vašom účte.

Počas vašej návštevy sú na našom serveri uchovávané dočasné informácie, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie obchodu (napr. čo ste vložili do nákupného košíka, kedy ste na stránku prišli, odkiaľ ste na stránku prišli).

Kedykoľvek po prihlásení sa na stránke www.doppler.sk, si môžete svoje osobné údaje skontrolovať a v prípade potreby zmeniť v časti Upraviť profil.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky (v niektorých prípadoch poskytnutie vášho mena), doručovateľské služby (adresa na dodanie, tel.číslo ), či niektorí dodávatelia, keď si to vyžaduje povaha objednaného produktu (kvôli externej expedícii produktov, alebo uplatneniu záruk a zliav.). Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

V súvislosti so spracúvaním vašich osobných údajov sa predpokladá podľa ust. § 15 ods. 1 písm. e) bod 3 a bod 4 ZnOOÚ, že údaje budú poskytnuté a sprístupnené nasledovným tretím stranám, resp. okruhu príjemcov:

Slovenská pošta, a.s., so sídlom Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36631124, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel Sa, Vložka č.803/S

Geis Parcel SK s.r.o. , Balíková preprava, Geispoint , Trňanská 6, 96 001 Zvolen , IČ DPH: SK 2023410301, IČO: 46 489 592
Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel Sro, vložka číslo 21503/S

RUBEN,s.r.o. , Vidrmoch 137, 03821 Mošovce, Slovensko,  IČO: 44633742, IČ DPH : SK2022786205, Zápis Okresný súd Žilina, 20.03.2009 z.v.c. 2/Nre/127/2009 vl.51036/L 

Heureka Shopping s.r.o , Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, Česká Republika, C 218977 vedená u Mestského súdu v Prahe , IČO: 02387727 DIČ: CZ02387727


Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky, účtovníctva a prieskumu, a poskytnúť tretím stranám alebo verejnosti súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak v anonymizovanej podobe tak, že na ich základe nebude možné nijakým spôsobom identifikovať našich zákazníkov.

Doba zhromažďovania a spracúvania osobných údajov sa zhoduje s dobou trvania Vašej registrácie na stránkach internetového obchodu www.doppler.sk. Na účely fakturácie úhrad, evidencie a vymáhania a postupovania pohľadávok za poskytnutú službu, na účely vybavenia podaní účastníka, na uplatnenie práv alebo na splnenie iných povinností uložených všeobecne záväznými právnymi predpismi je Doppler s.r.o. oprávnený viesť evidenciu osobných údajov aj po zániku zmluvy o poskytovaní služby, ktorej ste boli účastníkom.

Ako dotknutá osoba môžete u nás písomne uplatniť všetky Vaše práva podľa ustanovení § 28 a § 29 ZnOOÚ. Ak máte podozrenie, že Vaše osobné údaje sú neoprávnene spracúvané, máte právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava.

 

 

 

 

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info